banner

Uitgangspunten bij elke behandeling.

Bij alle therapievormen zijn de Chinees medische inzichten leidend. De energetische principes uit de TCM en de TCM diagnose vormen de leidraad bij elke behandeling.
De technische toepassingen zoals de Quantum Biofeedback worden in dit kader toegepast. Ook de dieet- en leefstijladviezen worden gebaseerd op de TCM principes.

Acupunctuur

yin-yangtekenAcupunctuur is een onderdeel van de Traditional Chinese Medicine (TCM)) en is ca 4000 jaar oud. In de acupunctuur worden m.b.v. dunne naaldjes de energieën die in kanalen (meridianen) door het lichaamstromen hersteld.
Voor meer informatie >> klik hier.

Kruidentherapie

gaperDe Chinese fytotherapie is evenals de acupunctuur een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Chinese kruiden worden gebruikt worden om ziekmakende energieën te verwijderen en energietekorten in organen aan te vullen.
Voor meer informatie >> klik hier.

Meridiaan-kleurentherapie

kleurencirkelDe meridianen reageren ook op specifieke kleuren.
Bij meridiaan-kleurentherapie worden stukjes gekleurde zijde op de acupunctuurpunten aangebracht.
Met de juiste punt- en kleurcombinaties wordt de energiebalans in het lichaam hersteld.
Voor meer informatie >> klik hier.

Chinese astrologie

Chinese klokDe informatie uit de geboortehoroscoop geeft meer inzicht in de persoon zelf en in zijn/haar communicatie met anderen. Een Chinese horoscoop geeft ook informatie over de sterke en zwakke punten in de constitutie.
Voor meer informatie >> klik hier.

Quantum Biofeedback

IndigoQuantum biofeedback wordt uitgevoerd met de INDIGO(voorheen SCIO). De INDIGO is een moderne technologie.
Met de Indigo wordt een scan gemaakt van het gehele energieveld.
Er wordt getest op vele items als wervelkolom, acupunctuurmeridianen, spijsverteringsorganen, enzymen, voedingsintoleranties, toxinen, emotionele factoren, vitamines, mineralen, hormonen enz.
M.b.v. een groot aantal programma's kunnen verstoringen worden gebalanceerd op fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel niveau.
Voor meer informatie >> klik hier.

Geactiveerde zuurstoftherapie

Activ-AirGeactiveerde zuurstoftherapie wordt uitgevoerd m.b.v. de Activ-Air.
In het Activ-Air-apparaat wordt de zuurstof uit de lucht gezuiverd en geactiveerd, dwz in een energierijke toestand gebracht.
De 'verrijkte' zuurstof worden middels een neusadembrilletje ingeademd en de extra energie wordt door het lichaam benut. Dit geeft een belangrijke verbetering van de conditie bij een aantal ziektebeelden.
Voor meer informatie >> klik hier.